Kontakta oss gärna för referenser!

                    EVA BLOCH

Eva Bloch har mångårig erfarenhet av försäljning, marknadsföring, relationsbyggande och bemötande. Uppväxt i den halländska myllan har Eva, alltsedan sina första kundmöten i kiosken vid Skrea strand, arbetat i ledande befattningar, främst inom hotell- och nöjesbranschen. Passionen för att skapa goda kundupplevelser har växt sig allt starkare genom åren och så även insikten om att grunden för verkligt kundfokus till stor del ligger i företagskulturen. 


Utbildad på universitetsnivå, University Certificate in Tourism Management och en Degree of Bachelor of Sience with a major in Econmics kompletterat med ledarskapsutbilningar.


Eva som talare

Genom sitt stora engagemang fångar Eva i sina föreläsningar upp intresset hos åhörarna och inspirerar till att se på sig själv och sin verksamhet med nya ögon. “Äkta och naturlig”, “med stor förmåga att väcka insikt och inspirera”, är omdömen som ofta återkommer i utvärderingarna. 

 


 

 

ADA ELMGART

Ada Elmgarts ambition är att ge nya infallsvinklar och dela med sig av kunskap och erfarenhet kring hur ett genuint intresse för kunden och hans/hennes behov kan lägga grunden för goda relationer och unika kundupplevelser. Efter ett flertal år i Asien, USA och Mellanöstern har Ada erfarenhet av olika kulturer och i sina föreläsningar väcker hon tankar kring kundorientering, med både svenska och internationella kunder i fokus. 


Med en universitetsexamen i Tourism Management och en fil kand i grunden, har Ada arbetat i allt från operativa till strategiska befattningar inom exempelvis besöksnäring och centrumutveckling. 


Ada som talare
Ada, som har sina rötter i den småländska entreprenörskulturen, arbetar även som frilansande fotograf och utlovar engagerande muntliga såväl som visuella presentationer, som ger deltagarna energi och tankar för sitt eget arbete med kunden i fokus. 


 

Bland tidigare arbetsgivare kan nämnas:

Bildbeskrivning
Bildbeskrivning
Bildbeskrivning
Bildbeskrivning
Bildbeskrivning
Bildbeskrivning